til top
Bestill katalog
  • Vi er stolte av å ønske en så solid bedrift, som Glenne Bygg AS, velkommen til Mesterhus!

Vi er stolte av å ønske en så solid bedrift, som Glenne Bygg AS, velkommen til Mesterhus!

Vi er stolte av å ønske en solid bedrift, som Glenne Bygg AS velkommen til Mesterhus! De blir en del av vårt salgskontor her for Horten-Holmestrand-Sande.

I 1979 ble firma byggmester Einar Glenne AS etablert, og siden da har firma vokst fra en ansatt til i dag seks ansatte og noen innleide medarbeidere. I dag er det sønnen Terje Glenne som eier og driver firma, som for noen år tilbake byttet navn til Glenne Bygg AS. Glenne Bygg AS holder til på Rønneberg Industriområde i Hof, hvor de har kontor, verksted og lager.

Gjennom årenes løp har Glenne Bygg AS bidratt til at mange lærlinger fra byggfag- og tømrerlinjen har fått sine fagbrev. Det er vi stolt av, sier daglig leder Terje Glenne, som stadig får henvendelser fra elever på Re videregående som ønsker utplassering.

Firmaet leverer ferdighus eller arkitekttegnede eneboliger, og flermannsboliger. Med Mesterhus i ryggen har vi et meget kompetent og erfarent team med på laget, hvor vi kan få bistand fra arkitekter, juridisk enhet og flere sier Glenne. De er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler og kan bistå oss med ulike tjenester, slik at vi kan ha fokus på selve prosessen rundt bygging og oppfølgning av kundene. Vi gleder oss også til å bli en del av salgskontoret, slik at vi får nyte godt av deres profesjonaliserte salg og markedsføring. Da kan vi heller konsentrere oss om å bygge, som er det vi er best på, sier Terje med et smil.

Hans inntrykk er at det er stor etterspørsel etter nye boliger i Holmestrand, i tillegg til et jevnt behov for oppussing, renovering og modernisering av eldre boliger. Holmestrand og Hof er blitt en attraktiv kommune for aktive mennesker som søker ny bolig. God buss- og togforbindelse, mange ulike fritidstilbud og aktiviteter, nærhet til sjøen, skogen, turveinett og lysløyper, i tillegg til mange gode kulturtilbud, gjør kommunen attraktiv for boligkjøpere.

Terje oppfordrer alle som sitter med en ubebygget tomt, eplehage, eller stor tomt hvor det er mulig å skille fra en enhet, om å ta kontakt. Mesterhus og Glenne Bygg AS er en god samarbeidspartner for å få de nødvendige ting på plass i en slik byggeprosess.

Vi gleder oss til å få Glenne Bygg om bord!

 

Personene på bildet, fra venstre:
Monica Blom Thorsen, Terje Glenne, Thore B. Olsen og Bent Halvard Tveit